Nieuwsberichten
Expositie in Squash en Golfcentrum Hoogezand
15-11-2012 15:00
Aanstaande zondag organiseert Squash en Golfcentrum Hoogezand de 5e demo dag.
Belangstellenden kunnen dan vanaf 12.00 tot en met 16.00 uur even een balletje slaan op de squashbanen onder begeleiding van instructeurs. Als u altijd al dacht:”dat wil ik ook wel eens proberen”, dan is dit uw kans. U hoeft zelf geen racket te hebben, want die heeft het squashcentrum voldoende voor u in bruikleen. U hoeft niet te reserveren en kunt zo komen binnenlopen, vooruit boeken kan echter ook. U kunt dan bellen met 0598-398167. Voor de golfsimulator is vooraf boeken noodzakelijk. Tussen 12.00 en 16.00 uur worden hier golfclubs getest onder de begeleiding van Marcel Warnaas, van the Country Golfshop te Zeijerveen (Assen). Ook kunt u uw eigen clubs meenemen om te laten testen of deze nog steeds voldoen. Probeer dan ook direct de nieuwste clubs, drivers en putters als u toch aanwezig bent. Deze fitting is gratis en moet besproken worden via info@thecountrygolfshop.nl
Om de bezoekers verder te vermaken hebben een aantal bedrijven hun medewerking aan deze demo dag toegezegd. Registervinoloog Alwin Prenger van Alwijn slijterij/wijnerij Martenshoek, zal een doorlopende wijnproeverij organiseren. De heerlijkste wijnen uit zijn assortiment staan open en kunnen worden geproefd. Alwin is in staat zijn passie voor deze wijnen op u over te brengen en vindt u ze heel lekker, dan kunnen er ook gelijk een aantal flessen mee.
Het squashcentrum is tijdens deze demodag aangekleed met schilderijen van NOVO Kunst Groningen. U kunt met eigen ogen zien wat voor geweldige schilderijen mensen met een verstandelijke beperking kunnen maken. Deze schilderijen kunnen ter plekke worden gehuurd en gekocht. Uiteraard zal Elma Pruim, werkzaam bij NOVO Kunst, u van deskundige uitleg voorzien. The Country Golfshop is zoals reeds vermeld aanwezig en Autocentrum Hoogezand zal zijn nieuwste Opel modellen voor u tentoonstellen op de parkeerplaats van het Squash en Golfcentrum. Sjouke Stroop van Autocentrum Hoogezand zal aanwezig zijn om u van alles over deze nieuwe types te vertellen.
U leest het al: Deze demodag mag u niet missen.


Squash en Golf centrum Hoogezand
Heveapad 181 Hoogezand
http://www.squash-hoogezand.nl/
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS